Zakelijk vervoer

Taxi Jenny Cumps is een extra troef die u kunt uitspelen als u vervoer nodig hebt voor uw bedrijf. Bezoekers, klanten, directieleden en personeel dienen vele kilometers af te leggen voor hun werk. Voor dit zakelijk vervoer vanuit Leuven staat Taxi Jenny u graag bij. Bezoekers ophalen aan de luchthaven of aan het station om ze ontspannen naar uw bedrijf te brengen, medewerkers zonder stress door het verkeer loodsen en ze tijdig op hun congres afzetten of uw directie uit het buitenland na een drukke werkdag voldaan afzetten aan hun hotel, het is een kleine greep uit de veelzijdigheid van Taxi Jenny.

Het zakelijk vervoer in Leuven en bij uitbreiding in gans Belgiëis één van onze kerntaken. Met onze wagens of de minibusjes van het merk Mercedes verplaatst u zich in stijl. Wij hebben dertig jaar ervaring en weten wat u als bedrijf nodig heeft om geen mobiliteitsproblemen te hebben. Zakenlui die meerdere vergaderingen hebben gepland, kunnen in overleg met ons voor de ganse dag een taxi huren. Wij zorgen dat het makkelijk betalen is met VISA en American Express.

De zakenwereld staat nooit stil en daarom passen wij ons altijd aan voor het zakelijk vervoer in Leuven en omstreken. Onze taxi’s kunnen zeven dagen op zeven en 24 uur op 24 uitrijden zodat u op uw belangrijke afspraken zal raken.

Zakelijk vervoer vanuit Leuven heeft voordelen als:

  • ervaren chauffeurs
  • 24 uur op 24 beschikbaar
  • een oplossing voor al uw vervoersvragen

Voor zakelijk vervoer in Leuven en daarbuiten is Taxi Jenny uw partner.

Exclusieve service partner van

© 2019 Taxi Jenny | Contacteer ons | Website door Publivisie
Cookies en privacy