Taxibedrijf

Op tijd binnenwandelen op uw congres of op een leuke manier onze hoofdstad bezoeken, het kan allemaal dankzij Taxi Jenny Cumps, het taxibedrijf uit Leuven. Dankzij ons ervaren team aan de telefoon en de bekwame chauffeurs brengen wij u zonder spanning op uw bestemming. Ons taxibedrijf met vestiging in Leuven is na dertig jaar een vaste waarde in de vervoerswereld.

De afgelopen jaren groeide Taxi Jenny uit tot een stevig bedrijf met een aanzienlijk wagenpark bestaande uit vijftien wagens en drie minibusjes die tot zes personen vervoeren.

Als taxibedrijf in Leuven leggen wij ons toe op het vervoer van personen en pakjes over heel België met uitbreiding in het buitenland. De klanten kunnen op onze service rekenen voor verschillende vormen van vervoer. Zo worden zakenlui tijdig afgezet aan hun bedrijf of congres. Uiteraard helpen we toeristen graag verder door ze op hun bestemming te brengen zonder dat ze uren moeten zoeken.

Het vervoer staat nooit stil en daarom staat ons taxibedrijf in Leuven steeds paraat om u of uw pakjes dag en nacht te vervoeren. Onze telefoonlijn is zeven dagen op zeven en 24 uur op 24 voor u beschikbaar. Afhankelijk van de afstand proberen we vijftien minuten na de oproep bij u te zijn.

Ons taxibedrijf in Leuven beschikt over vele voordelen:

een groot wagenpark om ook groepen te vervoeren
dertig jaar ervaring
personen- en pakjesvervoer op ieder tijdstip

Het taxibedrijf Jenny uit Leuven is de ideale partner om mee op weg te gaan.

Exclusieve service partner van

© 2019 Taxi Jenny | Contacteer ons | Website door Publivisie
Cookies en privacy