Personenvervoer

Taxi Jenny Cumps is een zekerheid als het aankomt op het vervoeren van personen en pakjes. Voor het personenvervoer vanuit Leuven en ver daarbuiten heeft ons bedrijf alle middelen in huis. Klanten die een korte of lange afstand moeten overbruggen, worden door ons op een veilige manier naar hun bestemming gebracht. Onze vriendelijke en bekwame chauffeurs halen u graag op waar u het vraagt en brengen u tijdig naar de bestemming die u wenst. Ze kunnen een beroep doen op één van de vijftien wagens of drie minibusjes die tot zes personen kunnen vervoeren. De wagens worden geregeld vernieuwd zodat u zich steeds luxueus verplaatst.

Naast het vervoeren van pakjes is het personenvervoer vanuit Leuven onze hoofdtaak. We zetten ons graag in voor het toerisme door reizigers met of zonder valiezen naar hun bestemming te brengen. Ook ontspannen op vakantie vertrekken door met onze taxi’s naar de luchthaven of stations te gaan, is een mogelijkheid om aan te denken. Bedrijven kunnen een beroep op ons doen voor hun klanten of medewerkers die uit het buitenland komen. Na de rit kan u eenvoudig betalen met VISA of American Express.

Stiptheid is heel belangrijk in de branche van personenvervoer dat wij vanuit Leuven organiseren. Onze regel is dat we vijftien minuten na uw oproep bij u willen staan, afhankelijk van de afstand. We zijn trouwens dag en nacht en op feestdagen bereikbaar.

Personenvervoer vanuit Leuven betekent voor ons:

onberispelijke service en chauffeurs
steeds bereikbaar

Voor personenvervoer in Leuven en veel verder mag u rekenen op Taxi Jenny.

Exclusieve service partner van

© 2019 Taxi Jenny | Contacteer ons | Website door Publivisie
Cookies en privacy