Auto huren

Bij Taxi Jenny krijgt u een gouden service door een auto met chauffeur te huren!

Met een grote groep vrienden naar een restaurant rijden? Uw klanten uit het buitenland van het vliegtuig afhalen? Of uw pakje op tijd naar de andere kant van de provincie brengen? Als dit voor u een probleem kan worden, dan moet u zeker een auto met chauffeur huren bij Taxi Jenny. Naast deze dienst krijgt u nog heel veel meer in de plaats. Korte of lange ritten, onze chauffeurs maken er een erezaak van om uw tijdig op uw bestemming te brengen. Ook het vervoeren van pakjes is een opdracht die we graag tot een goed einde brengen.

Door een auto met chauffeur te huren mag u er zeker zijn dat u samenwerkt met een bedrijf dat veel ervaring opbouwde. Na dertig jaar in het vak te staan, beschikt Taxi Jenny Cumps uit Leuven over 25 medewerkers, vijftien wagens en drie minibusjes, die tot zes personen vervoeren. Als extra service kan u betalen met VISA of American Express.

Het bedrijf staat altijd klaar zodat u steeds een auto met chauffeur kan huren. Na een avondje stappen of om ’s morgens fris op uw vergadering aanwezig te zijn, Taxi Jenny staat 24 uur op 24 ter beschikking van zijn klanten.

Een auto met chauffeur huren biedt veel pluspunten:

ver of dichtbij, Taxi Jenny is geschikt voor alle personen- en pakjesvervoer
bekwame chauffeurs en dertig jaar ervaring
24 uur op 24 bereikbaar voor u of uw bedrijf

Een auto met chauffeur huren is nog nooit zo simpel geweest met Taxi Jenny.

Exclusieve service partner van

© 2019 Taxi Jenny | Contacteer ons | Website door Publivisie
Cookies en privacy